Орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено львів'ян, які загинули у зоні проведення АТО

|

Указом Президента України “Про відзначення державними нагородами України” №114/2015 від 14 березня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено посмертно Березу Івана-Віталія, Васькала Романа, Вербицького Володимира, Голуба Юрія, Колодія Зеновія, Нагорного Юрія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У вівторок, 16 червня, під час сесії Львівської обласної ради державні нагороди родинам Берези, Вербицького та Голуба вручили голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Керівник Львівщини висловив близьким загиблих героїв слова співчуття та запевнив, що Україна пишається своїми воїнами, а пам’ять про них назавжди закарбується в історії боротьби за незалежність та єдність нашої держави. Нагороди бійців, родичі яких не змогли приїхати на церемонію, направлені у районні військкомати за місцем проживання полеглих для подальшого вручення родинам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *