ОСТАННІ НОВИНИ

Негода повалила дерева та стовп у Львові

|

Вчорашня негода у Львові повалила три дерева та електричний стовп. Ситуація з ліквідації наслідків стихії під контролем відповідних комунальних служб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили на «гарячій» лінії міста, вчора після негоди було зафіксовано падіння стовпа на вул Варшавській – Пасічній. Служби ЛКП «Львівсвітло» вже ліквідовують ситуацію. Також у місті через негоду впало 3 дерева.

Як повідомив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор, у районі на вул Яреми, 4 було падіння невеликого дерева на машину. «Комунальні служби вже все забрали», – додав Руслан Кандибор.

У Залізничному районі зафіксовано падіння двох дерев.

«Одне дерево впало на вул Патона, 2/5, в дворі будинку. Вночі на місце виїжджали служби. Ще одне падіння дерева зафіксовано на вул Виговського, 3. Це дерево впало на тротуар. Служби також вже працюють на місці», – розповіла Надія Банах, голова Залізничної районної адміністрації.

«По нашому району від мешканців були дзвінки на затікання дахів. Звернень про інші нетипові події після грози не зафіксовано», – уточний Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

У Галицькому районі Львова було кілька звернень на замулення.

За інформацією голови Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк, після дощу та шквалу вітру у районі не було виявлено жодних пошкоджень.

«Після вчорашньої негоди надійшли лише скарги про протікання дахів у декількох будинках, зараз працівники комунальних служб будуть над цим працювати. Інших пошкоджень не виявлено», – додала Ірина Маруняк.

Голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський зазначив, що негода не нанесла шкоди у районі, лише спостерігається намивання піску біля та на тротуарах. За його словами, зараз над прибиранням працюють комунальні служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *