ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці виявили чотири підпільні гуральні із алкогольним цехом

|

Правоохоронці Львівщини припинили діяльність чотирьох підпільних гральних закладів, а під час проведення обшуку у помешканні організатора гуралень, працівники міліції виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

30

 

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області, 13 червня, припинили діяльність чотирьох гральних закладів. Один з них працював у Львові, три – у Городоцькому районі.

31

Під час проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях гральних закладів, правоохоронці виявили та вилучили 62 гральних апарати та 40 тисяч гривень, які були виручені від надання послуг у цій сфері.

32

За цим фактом зайняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

35

Крім того, під час проведення обшуку у помешканні чоловіка, котрий підозрюється у організації роботи цих гральних закладів, правоохоронці виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору. Вилучено 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного збору з ознаками підробки, пляшки з фальсифікованим алкоголем, а також порожні пляшки з під алкоголю різних відомих марок.

33

34

За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

36

Фото: ГУ МВС України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *