ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові відбувся патріотично-благодійний забіг

|

На Сихові відбувся патріотичний забіг, на якому збирали кошти для бійців 24-ої бригади. Захід приурочений до Дня народження Євгена Коновальця. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

5

Метою акції, організатором якої  виступила група «Громадянська позиція», був збір коштів бійцям 24-ої механізованої бригади.

4

За звання чемпіона змогли поборотись всі охочі. Що цікаво, найстаршому учаснику, відомому марафонцю Анатолію Коляновському виповнилось 73 роки.

Спробував свої сили також співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк.7

«Ми намагались поєднати дві речі: зібрати кошти для 24-ої бригади, якій наші волонтери вже давно допомагають, а також залучити молодь до здорового способу життя, забравши їх з вулиці від алкоголю та цигарок», – пояснив Володимир Гірняк.

Депутат Львівської міськради впевнений, що такі забіги потрібно проводити частіше.

«У нас культура бігу не настільки поширена і ми повинні це культивувати як серед молоді, так і серед старшого покоління», – зазначив Володимир Гірняк.

2

Усі учасники забігу отримали грамоти, переможці отримали призи. Переможницею жіночого забігу стала Яна Чорна, а абсолютним чемпіоном патріотичного забігу на Сихові – Юрій Мудрик.

Варто додати, що під час заходу вдалося зібрати близько 10 тис. гривень для бійців АТО. Зазначимо також, що завдяки  волонтерами «Громадянської позиції» вже вдалось придбати для бійців 24-ої бригади автомобіль. Невдовзі його відправлять на передову.

6

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *