ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині рецидивіст з гранатою погрожував влаштувати вибух на АЗС

|

На Львівщині знешкодили рецидивіста, який погрожував оператору АЗС ручною гранатою. Зі слів затриманого, предмет, схожий на гранату Ф-1 він привіз із зони АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

44

За даними міліції до Жовківського райвідділу, 14 червня, близько десятої години ранку, надійшло повідомлення від громадян про те, що на заправці, чоловік погрожує касирові гранатою.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 22-річний мешканець Жовківського району. Жодних вимог він не висував. Працівники міліції вилучили у нього предмет схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ.

«Зі слів підозрюваного, ці предмети він привіз із зони проведення АТО», – повідомив начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Микола Гладюк.

Вилучену предмет схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ скеровано на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Покарання за вчинене правопорушення передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *