ОСТАННІ НОВИНИ

Які вулиці Львова перекриють у суботу під час "Leopolis Grand Prix 2015"

|

фестиваль

З 12 до 14 червня у Львові традиційно пройде автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix 2015″.Під час автоперегонів «Львівський трикутник» будуть перекриті деякі вулиці міста.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Маршрут змагань проходитиме по вулиці Вітовського, площі Івана Франка, вулиці Стрийській та вулиці Героїв Майдану – це трикутник, який буде задіяний. Зважаючи на це, буде призупинено рух трамваїв №3, 5 з 10.00 до 19.00 год повністю, а трамвайні маршрути № 1 і 9 будуть частково курсувати по маршруту №2, а саме по вулиці Степана Бандери, Дорошенка та Личаківській.

Маршрутні автобуси, зокрема, № 3а, 18, 35, 44 на цей час здійснюватимуть об’їзд перекритої ділянки по вулиці Івана Франка, Панаса Мирного та Чмоли.

Номери 24, 30, 43 і 54, які ходять по вулиці Вітовського, їздитимуть через Івана Франка – проспект Свободи – Дорошенка.

А автобуси № 45 та 48 здійснюватимуть об’їзд по проспекту Свободи, площі Соборній, вулиці Шухевича, Князя Романа, Вербицького.

Наперед приносимо свої вибачення мешканцям за тимчасові незручності», – зазначив Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Нагадаємо, що сьогодні стартує автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix 2015», який цього року приурочений до 85-ї річниці перших кільцевих автоперегонів у Львові.

Фото: navalizah.com.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *