ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана записала гімн Карпат

|

171836099

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко разом з талановитими українськими дітьми записали гімн Карпат, який буде презентовано на святкуванні 90-річчя дитячого табору «Артек» 16 червня. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба співачки.

«Діти мене зарядили такою шаленою енергією, і я відчуваю прилив сил без докладання до того особливих зусиль. Просто діти дарують щастя завдяки своїй щирості і неймовірному таланту. Я вже декілька років працюю з Dream school, і дуже рада новому приводу зібратись разом! Ми записали пісню-гімн Карпат, яку презентуємо в «Артек-Буковель» 16 червня! Крім того, традиційно прозвучить всім добре відома пісня  «У ритмі серця», – розповіла Руслана.

171834888

Також Руслана разом з учнями Dream School заспіває пісню «Рахманінов», на яку ще у 2013 році підготували спеціальну постановку на відкриття дитячого «Євробачення», але так і не показали через події на Майдані. Тоді Руслана пообіцяла дітям, що вони обов’язково зроблять спільний виступ у майбутньому.

Нагадаємо, що з нагоди грандіозного святкування 90-ї річниці з дня заснування «Артеку», Руслана влаштує велике свято для дітей у дитячому таборі «Артек-Буковель». Захід відбудеться у вигляді масової гри ОГО-шоу, яке Руслана провела по всій Україні в рамках ЄВРО-2012. Руслана планує щороку влаштовувати масову гру в Буковелі, щоб створити сучасну естетику літнього відпочинку тінейджерів.

171834782

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *