ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині диверсанти підірвали залізницю, через яку доставляють вугілля для ТЕС

|

залізниця

Сьогодні після 2-ї години ночі було підірвано залізничну колію на перегоні «Попасна – Роти», що знаходиться на контрольованій Україною території Луганської області за кілька кілометрів від лінії розмежування. Про це на своєму офіційному сайті повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами керівника Луганщини, вибухівку заклала й привела в дію ворожа розвідувально-диверсійна група. Вибух стався на 5 – 6-му кілометрі залізниці в напрямку Світлодарська (місто на контрольованій Україною території Донецької області), в результаті пошкоджено близько 300 метрів колії.

«Це одна зі стратегічно важливих гілок залізниці, яка використовується для доставки вугілля з державних підприємств «Первомайськвугілля» та «Лисичанськвугілля» (що на контрольованій Україною території) до Вуглегірської теплоелектростанції в Світлодарську. Зараз на місці працюють ремонтні бригади та співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Відновлювальні роботи ускладнюються тим, що підходи до залізничної колії в багатьох місцях заміновані. Завтра до кінця дня рух по залізниці планують відновити» , – повідомляє Геннадій Москаль.

Фото: unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *