Жителі Львівщини неефективно розпоряджаються газом на вісім мільярдів гривень

|

Львівщина є однією із найбільш газифікованих областей України. Однак неефективне споживання газу населенням тут перевищує 1 млрд. куб. м. на рік, а це майже 8 млрд. грн. у грошовому еквіваленті. Фахівці Експертної Ради Асоціації будівельників «Будіндустрія» радять цей величезний ресурс скерувати на термомодернізацію будівель.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Програма підвищення енергетичної безпеки регіону, яку розробили експерти Асоціації будівельників “Будіндустрія”, передбачає комплекс заходів, спрямованих на кількаразове зменшення споживання енергоресурсів. На думку експертів, послідовне впровадження запропонованих комплексних рішень дасть змогу досягти найбільшого ефекту з енергозбереження.

Автори Програми кажуть, що послідовність дій у заходах з термореновації (утеплення стін, заміна вікон та дверей із облаштуванням рекупераційної вентиляції) гарантує очікувані результати щодо комфорту та економію без шокових випробувань в опалювальний період.

На сьогодні для реалізації завдань Програми створено Інформаційно-консультаційний Центр (м.Львів, вул.Чорновола 57, оф.810), який надає фахові консультації та розробляє комплексні рішення з енергозбереження для всіх категорій населення. Експертна Рада ІКЦ проводить 4-рівневі навчання консультантів, виконавців робіт та експертів з питань енергозбереження.

Для реєстрації бажаючих отримати консультацію з питань енергозбереження,  пройти курс навчання і отримати кваліфікацію консультанта або виконавця робіт прохання телефонувати за тел.: 067 306 30 36 або 095 193 09 01   e-mail : [email protected]  https://  budindustria.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *