ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні тролейбуси №13 поїдуть на проспекті Свободи. Як зміниться схема організації дорожнього руху

|

Сьогодні, 11 червня, тролейбуси №13 поїдуть через пр. Свободи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на інформацію головного інженера ЛКП «Львівелектротранс».

За словами начальника комунального відділу Галицького районної адміністрації Миколи Захарківа, зараз там встановлюють відповідні дорожні знаки.

Нагадаємо, тролейбус № 13 по пр. Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по пр. Чорновола і за своїм маршрутом.

Відтак, сьогодні з обіду змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті проспекту Свободи та вул. Академіка В.Гнатюка.

Зокрема:

  • відкривається двосторонній рух на проїзді через пр. Свободи: одна смуга в напрямку руху до вул. Гнатюка і дві смуги в напрямку від вул. Гнатюка;
  • забороняється лівий поворот з проїзду на пр. Свободи;
  • забороняється зупинка транспортних засобів з всіх боків на проїзді;
  • вводиться зупинка тролейбусу;
  • вводиться додатковий пішохідний перехід через просп. Свободи.

Відповідно, водії, які рухаються по вул. Гнатюка і бажають повернути наліво на пр. Свободи, вже можуть не об’їжджати через проїзд Дорошенка – Беринди, а відразу рухатись прямо.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР просить водіїв бути уважними та звертати уваги на вимоги технічних засобів регулювання дорожнього руху.

рух

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *