ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водія маршрутки побили до непритомності. Пасажири мовчки спостерігали

|

bys
Учора, 10 червня, ввечері у Львові трапилась надзвичайна подія. На одній з зупинок до салону маршрутки, в якій перебували пасажири, увірвалось троє нападників. Вони побили шофера до непритомності і намагалися відібрати у нього гроші. Пасажири мовчки спостерігали за побиттям. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини.

Інцидент трапився в автобусі, що курсує на маршруті номер п’ятдесят три. «На зупинці “Поліклініка” до салону автобуса увійшли троє чоловіків. На проміжній зупинці поблизу торгового центру вони напали на водія. Цікаво, що у той момент в маршрутці їхали люди! Жоден із пасажирів не втрутився у те, що відбувалося. Уже після того, як гевали покинули автобус, хтось викликав міліцію і швидку до водія, що лежав без пам’яті. На щастя, життю шофера нічого не загрожує – він у лікарні», – йдеться у повідомленні перевізників.

bys 2
Водночас, зважаючи на неприємний інцидент, в Асоціації перевізників Львівщини виникло кілька запитань. Зокрема, йдеться про безпеку водіїв у вечірній час. А відтак і про можливість впровадження нічних рейсів. А також перевізників цікавить, наскільки швидко правоохоронці розслідують гучну справу.
Окрім того, представники Асоціації перевізників Львівщини закидають громадським активістам, аби вони звертали увагу не лише на брудні чи недотримання графіків руху, але й на прикрі випадки, коли страждають водії.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *