ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриється виставка картин про людей з повітряних кульок

|

Завтра, 12 червня, о 17.00 «Арт галерея мадам Пальмгрен», що на вулиці Івана Федорова, 8 (біля Домініканського собору), запрошує на відкриття виставки французького художника Алана Родьє «Balloon People». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів’яни зможуть побачити цікавий проект французького фешн-фотографа, а тепер і художника Алана Родьє «Balloon People». Директор київської галереї «Dymchuk Gallery» Катерина Філюк уже заявила, що цей проект був найбільш відвідуваний в їхній галереї за весь період діяльності з 2008 року.

alan-rodje

На виставці у Львові автор представить 11 нових робіт художника із серії «Balloon People».

«Родьє, який на початку дев’яностих починав як успішний фешн-фотограф, вибудовує бездоганні образи людей із повітряних кульок, спираючись у своїх пошуках на історію мистецтва («Лежача оголена з кульок»), на образи популярної культури («Арні» – Арнольд Шварценеггер) та застосовуючи власні портретні фотографії («Анастасія, що перетворюється на людину з кульок»). Ідея створення фігур з повітряних кульок, за словами художника, спала на думку абсолютно випадково, однак, через деякий час повністю захопила його уяву та спонукала до все нових і нових експериментів, які згодом оформилися в серію робіт. На Вас чекає 20 днів емоцій, усмішок та багато «кульок»,- розповіли організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *