ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка у Стрию завершилась виправними роботами нападника

|

У Стрию з’ясовування відносин між молодими людьми завершилося судовим розглядом на якому винуватець сутички відбувся виправними роботами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

«За спричинення легких тілесних ушкоджень своєму  знайомому,  26-річний  стриянин поніс кримінальну відповідальність. За рішенням суду його засуджено до двохсот годин громадських робіт», – йдеться у повідомленні.

Подія трапилася ввечері 27 травня минулого року. Тоді до Стрийського міського відділу міліції звернувся  27-річний місцевий мешканець з заявою про те, що його знайомий, з яким він перебуває у неприязних відносинах, побив його.

В ході слідства працівники міліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 26-річний місцевий мешканець. Того вечора молоді люди, зустрівшись поблизу одного з торгових центрів у місті Стрию, почали  з’ясовувати відносини, спочатку на словах, а згодом розмова переросла у бійку.

26-річний чоловік наніс своєму «товаришу» декілька ударів кулаком по голові та обличчю. Згідно висновку судово-медичної експертизи, отримані потерпілим  тілесні ушкодження, відносяться до категорії легких.

У судовій залі обвинувачений свою вину визнав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *