ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині територіальні громади захотіли додатково обговорити план свого об’єднання

|

На Львівщині 129 територіальних громад захотіли додатково обговорити проект Перспективного плану добровільного об’єднання. Про це сьогодні, 10 червня, на нараді керівника Львівської обласної державної адміністрації з головами райдержадміністрацій заявив директор Офісу реформ у Львівській області Орест Матвіїшин.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Уже проведено 101 зібрання територіальних громад, які вирішили додатково обговорити питання об’єднання, 70 із них підтримали запропонований проект», – сказав Орест Матвіїшин.

Голова ЛОДА Олег Синютка доручив до 12 червня подати протоколи громадських слухань до Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації. Очільник області також наголосив, що проект Перспективного плану добровільного об’єднання громад – це лише проект, який область подаватиме до Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, 2 червня Львівська обласна рада не наважилася затверджувати проект Перспективного плану об’єднання територіальних громад, відправивши його на додаткове обговорення в райони області.

Згідно з рішенням Львівської обласної ради, сільські, селищні, міські та районні ради повинні організувати громадські слухання цього проекту. Уже доопрацьований Перспективний план об’єднання територіальних громад винесуть на розгляд другого пленарного засідання сесії обласної ради, яке заплановано на 16 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *