ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни першими в Україні отримали покриття 3G від «Київстар»

|

У Львові з 8 червня телеком-оператор «Київстар» розпочав надання комерційних послуг у мережі 3G. Окрім Львова швидкісний Інтернет доступний і у передмісті – Дублянах та селі Малехів. Наступний крок з впровадження цілісного покриття відбудеться у столиці 16 червня. Про це під час сьогоднішньої презентації 3G-мережі у Львові повідомив начальник відділу корпоративних комунікацій компанії Петро Іванов, передає кореспондент Львівського порталу.

київстар

За словами експерта проектного офісу 3G «Київстар» Алессандро Ананія, для впровадження 3G-мережі у Львові було створено 150 базових станцій, які забезпечують надання послуг швидкісного інтернету у місті.

«До запуску 3G-мережі її тестували водночас у 100 населених пунктах України. У Львові його випробовувало близько шести тисяч абонентів «Київстару». Цікаво, що в тестовому режимі Львів став лідером серед споживання даних в Україні. У середньому на одного користувача припало 92 Мб інформації тоді, як в Києві лише 47. Ми очікували, що львів’яни готові до впровадження передових технологій, і попередні дані це підтверджують», – сказав Алессандро Ананія.

Водночас голова проектного офісу 3G «Київстар» Тетяна Суміна повідомила, що швидкісна мережа 3G уже доступна усім львівським абонентам, чиї телефони обладнано доступом до Інтернету.

«Усі користувачі оператора «Київстар» уже отримали доступ до 3G безкоштовно – згідно з індивідуальними умовами тарифного плану. Змінювати тарифний пакет не потрібно: якщо абонент використає ліміт доступу до швидкісного Інтернету, його сповістять про можливість замовити додатковий пакет послуг», – сказала вона.

Відтак, абоненти, які хочуть користуватися доступним інтернетом на максимальній швидкості у мережі 3G, можуть обрати один із запропонованих компанією тарифних планів або підключити інтернет-пакет обсягом від 50 до 3000 мегабайт.

Варто додати, що соціальні мережі у тарифних планах оператора «Київстар» у мережі 3G не тарифікуються. Відтак, доступ до улюблених «Facebook», «Twitter», «Вконтакти» тощо – безкоштовний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *