ОСТАННІ НОВИНИ

Головний архітектор Львова запрошує львів’ян ще раз обговорити реконструкцію площі Св.Юра

|

proekt_pamjatnyka

Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський завтра, 10 червня, зустрінеться з жителями міста у сквері Св. Юра, щоб особисто представити концепцію реконструкції площі та встановлення там пам’ятника Андрею Шептицькому. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, обговорюватимуть учорашнє рішення виконавчого комітету ЛМР «Про видачу містобудівних умов та обмежень на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра».

Початок зустрічі о 19 годині.

«Найближчим часом розпочнуться роботи з облаштування скверу та встановлення у ньому пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому. Під час зустрічі з мешканцями, головний архітектор Львова представить плани міста щодо реконструкції площі, відповість на запитання щодо ландшафтної реконструкції та руху громадського транспорту через оновлену площу», – зазначено у повідомленні прес-служби.

Як повідомляв Львівський портал, 9 червня виконавчий комітет ЛМР уповноважив департамент містобудування міськради видати містобудівні умови на реконструкцію та відновлення площі св. Юра. Наразі йдеться лише про пам’ятник та площу, а не про дорогу, оскільки для реалізації цієї частини проекту необхідними є погодження історико-містобудівних обґрунтувань Міністерством культури України і низкою інших установ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *