ОСТАННІ НОВИНИ

Через пожежу на нафтобазі з аеродрому у Василькові вивозять боєприпаси

|

11334292_917198925009280_8681642226456058876_o

На військовому аеродромі в Василькові, що знаходиться біля місця великої пожежі на нафтобазі, від учора вживають запобіжних заходів на випадок ускладнення ситуації. Про це сьогодні, 9 червня, заявив Міністр оборони України Степан Полторак, перебуваючи на місці локалізації пожежі, – повідомили Львівському порталу у прес-службі Міноборони.

«Наразі на аеродромі знаходиться протипожежний резерв. З боку сховищ, де знаходиться пальне, є захисний вал. Техніка для захисту частини знаходиться в готовності», – сказав він.

За словами міністра, військові вдаються до запобіжних заходів – уже вирублено ліс та прибувають протипожежні танки. А евакуацію набоїв зі сховищ розпочали ще вчора ввечері. «На даний час найближчі до пожежі сховища повністю евакуйовані. На інших проводиться відповідна робота», – сказав С.Полторак.

Як повідомив міністр оборони, техніка, яка знаходиться на території військової частини, у тому числі й авіаційна техніка, приведена в готовність на випадок небезпеки й готова до евакуації.

Нагадаємо, 8 червня ввечері на нафтобазі поблизу Василькова, що на Київщині, спалахнула пожежа.

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *