ОСТАННІ НОВИНИ

Айварасу Абромавичусу сподобався львівський «Електрон»

|

DSC_1343_1433862634

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, який сьогодні, 9 червня, в межах робочого візиту на Львівщину відвідав концерн «Електрон», заявив, що українська продукція машинобудування може гідно конкурувати з іноземними аналогами.

«У нас є високоякісна продукція машинобудування, яка сьогодні може стати гідним конкурентом іноземних аналогів», – цитує міністра прес-служба Львівської ОДА.

«Але для цього ми маємо максимально прискорити процедуру сертифікації за європейськими стандартами. Деякі контори зі сертифікації не отримали європейську акредитацію, і тут є затримки, тому з цим потрібно обов’язково боротися», – додав міністр.

12_1433862642

Також Айварас Абромавичус висловився за зменшення регуляторної державної політики. «Вплив усіх регуляторних органів на бізнес необхідно зменшувати. Більшість із цих органів працює не на підприємця, а на вимагання грошей з бізнесу. Ми рухаємося в тому напрямку, щоби роль держави в економіці зменшувалася», – сказав він.

Натомість голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка запевнив, що обласна влада усіляко допомагає Концерну «Електрон» пройти процедуру сертифікації для того, щоби підприємство мало змогу взяти участь у державних закупівлях.

DSC_1328_1433862650

«У нас були важкі лобістські переговори з Міністерством інфраструктури і зараз вони на завершальному етапі, – розповів Олег Синютка. –  Я переконаний, що завдяки спільним зусиллям уряду та місцевої влади «Електрон» матиме добрий ринок збуту в Україні».

DSC_1368_1433862722_613x437

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *