ОСТАННІ НОВИНИ

ТНМК презентував анімаційний кліп про українського супергероя

|

Український гурт «Танок на майдані Конґо» презентував анімаційний кліп про українського супергероя, передає кореспондент Львівського порталу.

30

Протягом дев’яти місяців кліп малював Сашко Даниленко, молодий фільммейкер з Харкова. У відео використано понад вісімдесят акварельних малюнків.

«Гупало Василь» – перший офіційний анімаційний кліп в історії ТНМК.

За легендою, супергерой Гупало Василь захищає інтереси простих людей. Він існує поза часом і зустрічається всюди, де є чорнозем. Цей персонаж може перебувати в двох фазах: у першій він – звичайна людина, яка часто займається творчою діяльністю; у другій – супергерой, який постає велетнем і власноруч розправляється з легіонами ворогів. Закінчивши свою місію, Гупало Василь повертається до звичайного творчого життя та передає естафету наступному Василю.

Відомі три правила життя Гупало Василя:

– Добру має бути добре.

– Злу має стати зле.

– Все одно добро закохає зло.

За словами Олега «Фагота» Михайлюта, відооробота не залишить байдужих ні дітей, ні дорослих.

«Ця історія взагалі для всіх, будь якого віку. Вона мультяшна, ніби-то дитяча, але питання, які вона підіймає – загальнолюдські. Вирішувати їх повинні дорослі і, бажано, негайно»,  – прокоментував Фагот.

Варто додати, що пісня «Гупало Василь», створена ТНМК разом з дитячим ансамблем «Зернятко» та бандуристом Ярославом Джусем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *