ОСТАННІ НОВИНИ

МВС займається пошуком Клюєва за дорученням СБУ

|

klyuyev

Міністерство внутрішніх справ України внесло у розшук Сергія Клюєва за дорученням СБУ. Про це на брифінгу заявив начальник департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко, передає РБК-Україна.

“З головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у чергову частину МВС України надійшли матеріали щодо оголошення в розшук Клюєва Сергія Петровича. Відповідно була сформована інформаційно-статистична картка на розшук вказаної особи”, – заявив Шевченко.

Відповідаючи на питання, чому у СБУ заперечують, що відомство його розшукує, Шевченко зазначив, що йому важко говорити за СБУ.

“Мені важко відповідати за СБУ. Але всі необхідні документи згідно з міжвідомчими наказами, відповідно постановами про оголошення в розшук, відповідно до подання управління СБУ ми внесли цю особу в розшуковий облік МВС”, – зазначив Шевченко.

Також Шевченко зазначив, що ГПУ доручила СБУ вести слідчі дії по Клюєву.

“СБУ отримала доручення від ГПУ проводити ці слідчі дії”, – підкреслив Шевченко.

Зазначимо, сьогодні, 8 червня на сайті МВС у розділі “Особи, які переховуються від органів влади”, з’явилася інформація про оголошення в розшук Сергія Клюєва.

Нагадаємо, що Служба безпеки України сьогодні оголосила в розшук народного депутата Сергія Клюєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *