ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко: рівень загрози російського вторгнення в Україну – безпрецедентно великий

|

Кількість військ Російської Федерації біля кордонів України і кількість військ на окупованій території Донбасу станом на сьогодні – безпрецедентно велика. Про це сьогодні, 5 червня, на прес-конференції за підсумками року керування країною заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Порошенко

«Від початку агресії, яка відбулася на сході нашої країни, такої кількості військ РФ ніколи не було на кордоні. На те, що підтримувати такі потужні військові сили біля кордонів, мають бути важливі причини. Відтак можу сказати, що рівень загрози російського вторгнення на сьогодні є безпрецедентно великим», – сказав П.Порошенко.

Президент, як приклад навів нещодавні провокації в околицях Мар’їнки та постійні обстріли зі сторони бойовиків, які практично не припиняються.

За словами П. Порошенка, у зв’язку з цим, Україна зараз утримує біля зони АТО 50 тисяч військових. «У три зміни працюють підприємства воєнпрому. Українські військові продемонстрували значно вищий рівень обороноздатності. Україна здатна себе захистити», – сказав Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *