ОСТАННІ НОВИНИ

Тимчук розповів, як сили АТО відбили наступ на Мар'їнку

|

Координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук повідомив, як українським бійцям вдалося відбити атаку терористів на місто Мар’їнка поблизу Донецька. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Починаючи з 13:00 українські війська підтягнули артилерію до переднього краю, одночасно проводячи за Мар’їнкою розгортання тактичних резервів. Українськими військами було завдано комбінований удар ствольної й реактивної артилерії по рубежу, якого на той момент досягли сили противника», – зазначив Тимчук.

За його інформацією, українські війська також здійснили контратаку до залишеного раніше блокпосту сил АТО.

«Бойовики були змушені залишити зайнятий раніше блокпост і відійти в сторону Олександрівки на вихідний рубіж. Одночасно резервні підрозділи російсько-терористичних військ, що рухалися за першим ешелоном, потрапили під артилерійський удар ЗС України, і вплинути на хід бою за Мар’їнку не могли», – наголосив координатор групи «Інформаційний спротив».

До кінця дня підрозділи ЗСУ остаточно придушили в районі Мар’їнки опір противника. “У нічний час супротивник проводив активні обстріли позицій сил АТО, без спроб відновлення наступальних дій”, – підсумував Тимчук.

Нагадаємо, під час наступальних дій 3 червня на місто Мар’їнка Донецької області терористи використовували САУ “Гвоздика”, “Акація”, самохідні знаряддя “Гіацинт”, гармати “Мста-Б”, РСЗВ “Град” і “Смерч”, міномети та інші види зброї.

Фото: ukr-online.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *