ОСТАННІ НОВИНИ

Спорткомплекс «Сокіл» повернуть в комунальну власність міста

|

В п’ятницю, 5 червня, об 11.00 год. відбудеться виконання рішення Господарського суду Львівської області від 22.01.2015 р. (справа № 914/4203/14) про вивільнення і повернення приміщення комунальної власності СК «Сокіл» (вул. Патона, 1), який є на балансі ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Після повернення приміщення в комунальну власність м. Львова тут і надалі займатиметься дитяча футбольна школа «Львів». Також заплановано проведення капітального ремонту головної будівлі спорткомплексу, де можуть проводитися тренування та змагання з ігрових видів спорту таких як: футбол, гандбол, баскетбол, флорбол та інші.

Окрім цього на Громадську спортивну раду м. Львова винесено питання генерального плану розвитку території спортивного комплексу, де зможуть бути представлені і бойові мистецтва, і велоспорт, а також легка атлетика й ігрові види спорту.

Нагадаємо, що СК «Сокіл» по вул. Патона, 1, в 2008 році був переданий в оренду ТзОВ «ФК «Львів» для побудови тренувальної бази до проведення Чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012». Проте орендар не виконав своїх зобов’язань перед громадою. З цього часу СК «Сокіл» був доведений до штучної руйнації та потребує проведення капітального ремонту.

Слід зауважити, що у Львові немає жодного комунального спортивного комплексу, де можуть займатися міські ДЮСШ та спортивні громадські організації. Тому СК «Сокіл» стане першою у місті комунальною спортивною базою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *