ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний контроль» розширює географію своїх осередків

|

NK_mak_04

Громадський рух «Народний контроль» набуває популярності на Львівщині. У районах області все частіше відбуваються круглі столи за участі обласних активістів, зокрема, лідера руху, керівника «Народної Самооборони» Львівщини Валерія Веремчука. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю»

На зустрічах громадські діячі обговорюють конкретні проблеми району та шляхи їх вирішення.

«Мета «Громадського руху «Народного контролю» – незмінна з часів Майдану.  До нас долучається багато активістів, бізнесменів та журналістів, адже, ми маємо однакові цілі – змусити владу працювати чесно. Вони знають « ГР «Народний контроль»,  оскільки з багатьма ми співпрацювали у Комітеті Майдану Львівщини, у Києві на Майдані, під час відправки волонтерської допомоги на Схід», – каже Валерій Веремчук.

З часу Революції Гідності пройшло вже більше року, проте  більшість чиновників і далі займаються особистим збагаченням, а не вирішенням проблем людей, як того вимагають їхні посадові обов’язки.

Одним з головних завдань, які ставить перед собою «Громадський рух «Народний контроль» – це об’єднати активних людей, які не з чуток знають, що таке Майдан і дати їм можливість стати місцевими депутатами, міськими, сільськими головами.

Одним з інструментів пливу «Громадського руху «Народний контроль» на чиновників є телевізійна програма «Гаряча лінія «Народного контролю», на яку вже звернулося понад 8 тис. громадян. Гаряча лінія «Народного контролю» конкретними справами та результатами доводить, що можна змусити владу працювати чесно. Саме тому кількість прихильників «Громадського руху «Народний контроль» зростають щодня.

Зазначимо, «Громадський рух «Народний контроль» створений у 2012 році з ініціативи львівських журналістів та громадських активістів, які в час режиму Януковича, не звертаючи увагу на згортання демократії, тиск на опозиційні політичні сили, переслідування громадських активістів та скорочення свободи слова, не боялися писати і говорити правду.

Одним з ініціаторів створення «Громадського руху «Народний контроль» є народний депутат України, секретар парламентського Комітету протидії корупції Дмитро Добродомов.

Лідерами обласних організацій «Народного контролю» є відомі в регіоні журналісти та громадські діячі. У Львівській області лідером «Громадського руху «Народний контроль» є депутат Львівської міської ради, керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Осередки руху створені уже у в 10-тьох областях України та у низці районних центрів. Щоби приєднатися до руху, достатньо бажання та активності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *