ОСТАННІ НОВИНИ

Американці завершили тренувати інструкторів нової поліції

|

navchanya_kiev (7)

У Києві завершилось навчання інструкторів нової патрульної служби, у якому взяли участь львів’яни. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

У період з 11 до 29 травня на базі Національної академії внутрішніх справ, у вишколі взяли участь викладачі з кафедри тактико-спеціальної підготовки.

navchanya_kiev (1)

Можливість повчитись у зарубіжних практиків, родом із штатів Каліфорнія та Огайо, випала і у 10-ти представникам Львівського державного університету внутрішніх справ.

Нещодавно офіцери повернулись до Львова, і зовсім скоро розпочнуть підготовку нових патрульних.

navchanya_kiev (2)

«Нас тренували поліцейські з управління Дейтона, що у штаті Огайо. Практично усі вони працюють у спецпідрозділі «SWAT» в якості інструкторів, снайперів тощо. Цінною інформацією поділився з нами також один із керівників Дейтонської поліцейської академії. Це навчання можна назвати зустріччю практиків дейтонської поліції із теоретиками української міліції. Цінний досвід ми безперечно здобули, і якщо такі тренування проводитимуться й надалі, то ми із задоволенням візьмемо в них участь знову. Відверто кажучи, хотілось би поїхати до них у Сполучені Штати Америки, і подивитись як  все працює на ділі. Перше їхнє правило – це людяне відношення до громадян. Вони усвідомлюють, що народ є платниками податків, і не обов’язково кожен затриманий є злочинцем. Для того, щоб вітчизняні правоохоронні органи набули такого ж рівня довіри у громадян, як в США, насамперед потрібна хороша мотивація для представників цих служб», – розповів керівник групи Микола Моргун.

navchanya_kiev (4)  navchanya_kiev (8)

Нагадаємо, що у Львові в рамках патрульної реформи незабаром з’явиться нова поліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *