ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судять підлітків, що зарізали матір з дитиною

|

зарізав

У Дрогобицькому міськрайонному суді розглядають справу стосовно 3-х осіб, які у листопаді минулого року вбили матір з дитиною з метою пограбування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Організатором злочину виявився 17- річний неповнолітній хлопець. Разом з нм працювало також двоє інших підлітків. Усі разом вони з метою крадіжки майна та коштів із помешкання загиблих, завдали їм смертельних травм та численних колото-різаних ран.

З огляду на те, що злочини скоєні неповнолітнім, відповідно до норм чинного законодавства досудове розслідування проводилося спеціально уповноваженим слідчим ГУ МВС України у Львівській області, а процесуальне керівництво здійснювалось відділом захисту прав і свобод дітей прокуратури області.

Вказаним особам інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.15- ч.3 ст.185 (замах на крадіжку, поєднану із проникненням у житло), п.п.1, 6, 9, 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб за попередньою змовою), ч.4 ст. 187 (розбій) Кримінального Кодексу України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *