ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував телепроект «Гаряча лінія «Народного Контролю»   

|

NK_mak_04

З червня в ефірі 5-го каналу розпочалася трансляція програми «Гаряча лінія «Народного Контролю». Стежити за тим, як журналісти разом з громадянами змушують чиновників працювати чесно, можна щобудня о 22:15. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного контролю».

«Гаряча лінія «Народного Контролю» – це спільний проект громадських активістів та журналістів руху «Народний Контроль».

Зазвичай, зі своїми скаргами та клопотами люди звертаються на гарячу лінію «Громадського руху «Народний Контроль». Далі вирішувати проблеми їм допомагають журналісти та громадські активісти. Відтак, телевізійна програма «Гаряча лінія «Народного Контролю» – це унікальний проект, адже, у ньому не лише висвітлюють проблеми людей, а й допомагають їх вирішувати.

«Під час підготовки телепрограми наші журналісти вилазять на дах з начальником ЖЕКу, якщо скажімо протікає покрівля, аби на власні очі  побачити, в чому полягає дана проблема. Ми стукаємо у двері чиновників, безпосередньо з людьми заходимо у їхні кабінети і вимагаємо пояснень чому та чи інша проблема  виникла, і, які способи її вирішення з конкретною датою. Часом наші журналісти потрапляють у нестандартні ситуації, що дозволяє їм на собі відчути людську біду», – розповідає керівник телевізійного проекту «Гаряча лінія «Народного Контролю» Уляна Лаврик.

Зазначимо, «Громадський рух «Народний Контроль» створений у 2012 році з ініціативи львівських журналістів та громадських активістів, які в час режиму Януковича, не звертаючи увагу на згортання демократії, тиск на опозиційні політичні сили, переслідування громадських активістів та скорочення свободи слова, не боялися писати і говорити правду.

Одним з ініціаторів створення «Громадського руху «Народний Контроль» є народний депутат України, секретар парламентського Комітету протидії корупції Дмитро Добродомов.

Лідерами обласних організацій «Народного Контролю» є відомі в регіоні журналісти та громадські діячі, активісти Майдану, волонтери. У Львові лідером «Громадського руху «Народний Контроль» є депутат Львівської міської ради, керівник «Народної Самооборони»Львівщини Валерій Веремчук.

Звертатися на гарячу лінію «Громадського руху «Народний Контроль» можна за телефоном – 0 800 502 945.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *