ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині чоловік кинув під ноги правоохоронців гранату

|

Учора,1 червня, співробітники Держприкордонслужби отримали інформацію, що на ділянці відділу «Березове» невідомі особи займаються протиправною діяльністю. Зокрема чоловіки пропонували жителям прикордоння придбати боєприпаси. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ДПСУ.

Прикордонники організували взаємодію зі співробітниками МВС та вирушили на пошуки невідомих. За деякий час на околиці с. Залав’я правоохоронці для перевірки документів зупинили два позашляховики, в яких перебувало по 4 особи. Під час перевірки однієї із автівок власник транспортного засобу почав висловлювати невдоволення діями прикордонного наряду та відмовився представити для огляду багажне відділення. Розуміючи, що прикордонники автомобіль все ж таки оглянуть, він кинув під ноги військовослужбовцям гранату РГД-5, яка, на щастя, не розірвалася.

Здійснивши попереджувальний постріл вгору та застосувавши засоби фізичного впливу, правоохоронці затримали всіх осіб, які перебували у транспортних засобах.

Автомобілі відконвоювали до райвідділу міліції для поглибленої перевірки. У ході огляду в одному з них виявили мисливський карабін «Сайга», магазин, 7 патронів калібру 7,62 мм та вибуховий пакет.

В даний час тривають слідчі дії по встановленню всіх обставин злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *