ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Веселої Долини уночі був бій  

|

1407489944_7

Усю ніч з 1-го на 2-ге червня бойовики не припиняли обстрілів позицій українських військових на всіх напрямках. Про це Львівському порталу повідомили у прес—центрі штабу АТО.

На Донецькому – з мінометів та артилерії калібру більше 100 мм загарбники вели вогонь по Пісках, шахті Бутовка, Мар’їнці, Опитному та Водяному.

На Артемівському – артилерія бойовиків вела вогонь по Марково, міномети по Новгородському, великокаліберні кулемети по Ленінському, гранатомети та стрілецька зброя по Кіровому. В районі Веселої Долини відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника.

На Маріупольському напрямку – з мінометів та артилерії, заборонених Мінськими домовленостями калібрів, а також гранатометів та стрілецької зброї загарбники стріляли по Широкіному. Щоправда, після 21.00 і до ранку там було тихо.

Майже спокійно було і на Луганському напрямку. Тут бандити двічі порушували тишу, обстрілюючи з стрілецької зброї Щастя та Золоте-4.

Не зменшується кількість і безпілотних літальних апаратів. Їх було помічено 15 разів на Луганському та Маріупольському напрямках.

Фото: wartime.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *