ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики обстріляли пропускний пункт Зайцево у годину пік

|

Незаконні збройні формування на сході України продовжують підступно обстрілювати позиції української армії і вдень, і вночі. При цьому бойовики активно використовують зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Так, з 18 години вчорашнього вечора на Донецькому напрямку бойовики з мінометів вели вогонь по Пісках, Старогнатівці та шахті Бутовка.

На Артемівському напрямку – Красний Пахар близько години вів вогонь танк. Під міномети та великокаліберні кулемети потрапило Ленінське. Бандити також обстрілювали контрольно-перепускний пункт Зайцево, коли там було найбільше скупчення людей. Гатили з озброєння танка та артилерії.

На Маріупольському напрямку – з мінометів, гранатометів, артилерії та стрілецької зброї російські найманці обстрілювали Широкине. Звечора і до ранку тихо було лише на Луганському напрямку.

Безпілотні літальні апарати бойовиків було помічено у небі за маршрутами Словяносербськ – Райгородка – Щастя, а також Павлополь – Піщевик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *