ОСТАННІ НОВИНИ

Укрпошта збирає кошик для дітей-сиріт

|

З метою підтримки дітей, що залишилися без батьківського піклування, з 2 червня по 2 липня 2015 року у відділеннях Укрпошти буде встановлено спеціальну скриньку, в яку всі охочі зможуть покласти необхідну для малечі допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрпошти.

Різноманітні миючі засоби (шампуні, мило), одяг (новий, можна вживаний, але обов’язково чистий), сухе печиво, солодощі, фрукти, підгузки, канцтовари (книжечки, альбоми для малювання, фарби, фломастери), іграшки, гаджети та інші речі найкраще розкажуть малечі з дитячих будинків, що вони не самотні в цьому світі і про них пам’ятають.

«Проблема сирітства для України є надзвичайно актуальною, адже ми можемо  спостерігати постійне зростання кількості дітей-сиріт. Весь тягар піклування про дітей, які з різних причин залишилися без батьків, несе держава. Однак й і пересічні українці мають не залишатися байдужими до таких діток», – йдеться у повідомленні.

По закінченню акції, вся зібрана допомога буде доправлена до дитячих будинків. Кожна регіональна філія Укрпошти визначатиме самостійно, в який дитячий будинок буде передаватися допомога.

Фото: прес-служби Укрпошти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *