ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині посадовці за «потрібні» рішення вимагали 480 тисяч гривень

|

хабарНа Львівщині Служба безпеки України спільно з органами міліції затримала на «гарячому» голову однієї із селищних рад Сколівського району, а також землевпорядника і секретаря. Зловмисники вимагали неправомірну винагороду в розмірі 480 тисяч гривень за зміну цільового призначення двох земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Вказані посадові особи попередньо одержали від місцевого мешканця три тисячі доларів США за отримання всіх «потрібних» рішень селищної ради. 26 травня ц.р. під час передавання другої частини неправомірної винагороди в розмірі 35 тисяч гривень вони були затримані правоохоронцями.

На даний час проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За вчинення даного правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *