ОСТАННІ НОВИНИ

Злива наробила біди жителям Львівщини

|

52972

Негода, яка вирувала на території Львівщини 26-27 травня, завдала шкоди приватним домогосподарствам та державним установам. Зокрема, через сильну зливу в області підтопило житлові будинки, підвали, присадибні ділянки та сільськогосподарські угіддя, розмило кілька автошляхів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області.

У Перемишлянському районі розмито окремі місцеві ділянки доріг, а саме з села Погорільці до села Ганачівка через село Станимир (окремими ділянками загалом 6,7 км), у селі Неділиська вимито полотно до 1 м в глибину.

У Миколаївському районі внаслідок виливу річки Колодниця підтопило господарські будівлі, присадибні ділянки та сільськогосподарські селищної ради у селі Розділ. А в селі ще й постраждав 1 га сінокосів, 18 га ріллі та 5 га пасовищ.

У Яворівському районі стічними водами розмито дорожнє полотно довжиною 5 м, відсутній доїзд до 80 домогосподарств.

У Сколівському районі підмито опору автодорожнього моста на автодорозі Н.Синьовидне-Камянка в селі Труханів.

В результаті замулення водостічних труб на автодорозі місцевого значення в с.Труханів розмито 5 метрів дорожнього полотна, проїзд по даній частині автодороги обмежений.

А у Бориславі затопило територію професійного ліцею. Зокрема, водою залило підвальні приміщення 2 навчальних корпусів, гуртожитку та майстерні. Поривами вітру пошкоджено дахи будівель.

У селищі Східниця Бориславської МР по вулиці Т. Шевченка стався зсув берега річки Східничанка, приблизна довжина зсуву – 100 м. Загрози руйнування об’єктів та для життя людей немає.

Ілюстрація: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *