ОСТАННІ НОВИНИ

Увечері та вночі відбулися бойові зіткнення між українськими військовими і бойовиками

|

Увечері та вночі з 27 на 28 травня біля Березового, Новозванівки та Нелипівки відбулися бойові зіткнення між українськими військовими і бойовиками.  Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Загарбники продовжували обстріли наших позицій на різних напрямках. Майже весь вогонь своєї артилерії сучасні варвари зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове та Мар’їнку. З гранатометів били по Опитному, Новотроїцькому та шахті Бутовка. З великокаліберних кулеметів – по Авдіївці.

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з ДРГ противника. Там же злочинці застосували реактивну систему залпового вогню «Град».

На Луганському стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Оріховому, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотяному.
На Артемівському – з мінометів бандити вели вогонь по Лозовому,Троїцькому та Новозванівці.

Тут відбулося і бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника. Також відбувся бій і в районі Нелипівки. В обох випадках наші військові дали гідну відсіч загарбникам, які, не довго опиравшись, змушені були тікати.

На Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів російсько-терористичні найманці гатили по Широкиному. А з 82 мм – по Миколаївці. Ніч в районі Маріуполя пройшла у напруженій тиші.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *