ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині українські військові підірвались на розтяжці

|

Протягом минулої доби бойові дії відбувалися в кількох гарячих точках уздовж лінії розмежування, що проходить по Луганській області. Про це повідомив очільник Луганської області Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, передає кореспондент Львівського порталу.

Вчора близько 15-ї години на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських бійців, котрі виконували бойове завдання біля берега Сіверського Донця й зачепили розтяжку з гранатою. Один із них загинув, інший отримав важкі осколкові поранення.

Крім того за даними Геннадія Москаля бойовики з Веселої Гори неодноразово обстрілювали з гранатометів та мінометів Щастя (як уже повідомлялося, внаслідок прямого влучення міни у відкритий розподільчий пристрій частина області до ранку залишалася без електроенергії). У Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцева) через обстріли з боку окупованого Калинового пошкоджені лінії електропередач.

«Станом на ранок половина села, яке забезпечується електроенергією з Донецької області, залишається без світла, ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження. На околиці Кримського, а також у Попасній протягом ночі періодично спалахували перестрілки з автоматичної зброї, які мали локальний характер. Обидва населені пункти залишилися поза зоною ураження, ніхто з мирних мешканців та військових не постраждав», – повідомив Москаль.

Фото: www.ntv.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *