ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська спортсменка отримала стипендію НОК для підготовки до олімпіади в Ріо-де-Жанейро

|

67845

Представниця Львівщини Юлія Ткач отримуватиме стипендію НОК України для підготовки до Ігор XXXІ Олімпіади, які проходитимуть у Ріо-де-Жанейро. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на слова очільника НОК України Сергія Бубки.

За пропозиціями національних федерацій з олімпійських видів спорту та за підсумками детального розгляду Комісією НОК по роботі з тренерами та спортивними федераціями затверджено список із 32-ох спортсменів, які щомісячно до 31 серпня 2016 року отримуватимуть персональні стипендії для підготовки до найголовнішого спортивного форуму чотириріччя. Серед цих спортсменів є і представниця Львівщини, чинна чемпіонка світу з вільної боротьби, дворазова чемпіонка Європи Юлія Ткач.

«Загальний обсяг фінансування цієї програми складає 4 мільйони гривень. Щомісяця кожен спортсмен отримуватиме стипендію в еквіваленті 300 доларів США – наразі це 6,5 тисяч гривень”, – наголосив Сергій Бубка.

Нагадаємо, що таку фінансову підтримку від НОК України українські атлети отримують напередодні кожних Олімпійських ігор. Окрім цього, Олімпійський комітет регулярно виплачує стипендії усім чемпіонам та призерам Юнацьких Олімпійських ігор, зимових і літніх Європейських юнацьких олімпійських фестивалів.

Фото: www.gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *