ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери на Львівщині ремонтують установку РСЗВ «Смерч»

|

 

Волонтери-ударівці Городоцького та Самбірського районів Львівської області взялись відремонтувати установку ракетної системи залпового вогню «Смерч». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Ракетна установка перебувала на балансі Навчального центру Сухопутніх військ ЗСУ України «Десна», пізніше перебазована до навчального центру на Яворівському полігоні. Оскільки «Смерч» вийшов з ладу та потребував капітального ремонту, військові звернулись до волонтерів з проханням львівських волонтерів, які вже мають досвід ремонту військової техніки.

волонтери і установка СМЕРЧ

«Військові з Яворівського полігону звернулись до нас, бо знають, що ми маємо досвід успішного ремонту військових машин – від БТРів до «Ураганів». Уже протягом року ми співпрацюємо з львівськими військовими з різних частин, допомагаємо їм з ремонтом. Ударівці Городоцького та Самбірського районів спільно з громадською організацією Центр допомоги військовим Самбірщини уже почали ремонт цієї установки. Через те, що ця машина за своєю конструкцією є найскладнішою з тих, що нам доводилось ремонтувати, думаю, що ремонт займе близько трьох-чотирьох тижнів», – повідомив волонтер, голова Самбірської районної організації УДАРу Микола Фрей.

Ударівець розповів, що машину очікує капітальний ремонт, зокрема, майстри-волонтери замінять елементи ходової, радіатор, вентилятори, датчики, лампочки, проводку, гідравлічну систему та інші складові.
Нагадаємо, за ініціативи львівського УДАРу та місцевих громад вдалось повернути в стрій 7 бронетранспортерів та тягач для системи залпового вогню «Ураган», ще кілька військових машин зараз ремонтують активісти-ударвці Львівщини.

Фото: прес-служби Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *