ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Alfa Jazz Fest у Парку культури проведуть кінопокази

|

кінопоказ

Під час фестивалю Alfa Jazz Fest для львів’ян та гостей міста у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького покажуть фільми про джаз.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Гостей фестивалю чекає насичена програма спеціальних заходів Alfa Jazz Fest 2015. Зокрема, один із корифеїв українського джазового руху Леонід Гольдштейн проведе серію джазових кінопоказів. Кожен з трьох фільмів, які покажуть з 26 до 28 червня о 16:00 год. в Парку Культури ім. Б. Хмельницького, буде присвячений легендам джазу та блюзу – Еллі Фітцджеральд (Ella Fitzgerald), Мадді Вотерсу (Muddy Waters) та Чарлі Паркеру (Charlie Parker).

Серед інших нововведень на ювілейному фестивалі цього року буде розширена пікнікова частина головної сцени фестивалю в парку, де гості зможуть безкоштовно насолоджуватись виступами зірок, розмістившись в форматі амфітеатру.

«Основний акцент, який ми робимо – це в парку, де є сцена Едді Рознера та партер, є і пікніковий формат, де на великих екранах абсолютно безкоштовно можна переглядати усі концерти. Цього року, очікуючи більшу кількість людей, ми розширили пікніковий формат і вхідну алею, будемо робити з неї природній амфітеатр, для того, щоб більша кількість людей могла там розташуватись, ми будемо встановлювати додаткові екрани, тому, коли нас запитують, які додаткові новації і зусилля цього року ми докладаємо – це якраз розширення можливостей для безкоштовного перегляду»,-  зазначила Наталія Горбачевська, виконавчий директор AlfaJazzFest

Для тих, хто не матиме змоги приїхати до Львова на фестиваль, організатори подбали про можливість переглянути концерти в інтернеті. Користувачі сервісу YouTube 26 та 27 червня зможуть дивитись виступи з головної сцени фестивалю Mike Stern/Bill Evans Band, Хербі Хенкока, Пакіто Д’Рівери, Wayne Shorter Quartet в режимі реального часу.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *