ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині спіймали бандитів, які викрали людину

|

Учора, 26 травня, жителі одного з населених пунктів Новоазовського району Донецької області оповістили прикордонників окремої бойової прикордонної комендатури про викрадення жителя Маріуполя. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ДПСУ.

Жителі села розповіли, що громадянин України під’їхав автомобілем «ВАЗ» до водойми, на березі якої рибалив маріуполець, та з двома своїми поплічниками заштовхали останнього в багажник і повезли у невідомому напрямку. Про інцидент негайно були оповіщені усі контрольні пункти і блокпости та підрозділи міліції.

У результаті спільної операції, яку провели прикордонники  у взаємодії зі співробітниками МВС, у контрольному пункті «Кальчик», що на лінії розмежування, був виявлений вказаний автомобіль та викрадачі, які намагалися зникнути на підконтрольній бойовикам території.

Під час з’ясування обставин встановлено, що напередодні громадянин, якого викрали, подавав заяву стосовно вищезазначених осіб щодо їх причетності до сепаратистської діяльності.

Крім того, стало відомо, що один із затриманих знаходиться в розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ККУ («Умисне вбивство»). Цього громадянина передали співробітникам Маріупольського МУ УМВС в Донецькій області.

Двох інших осіб передали до Волноваського РВ УМВС в Донецькій області для проведення подальших процесуальних дій, у зв’язку з виявленням ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 146 ККУ («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *