ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі бойовики продовжували збройні провокації на всіх напрямках в зоні АТО

|

Увечері та вночі з 25 на 26 травня, як і в попередні дні, терористи продовжили обстрілювати українські позиції на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

Так, на Донецькому напрямку злочинці з мінометів, артилерії, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Опитному, Піскам, Красногорівці, Новомихайлівці, Водяному, Авдіївці та шахті Бутовка. Вночі загарбники двічі підступно обстріляли Петрівське, використовуючи реактивні системи залпового вогню.

За даними прес-центру, на Луганському напрямку з озброєння танку тричі обстрілювали Сизе. З гранатометів, мінометів, зенітних установок та кулеметів злочинці вели вогонь по Жовтому, Щастю, Старому Айдару.
На Артемівському – з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї загарбники стріляли по Кіровому.

Водночас на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали військових у Широкиному та Мирному з тих же видів озброєння. Щоправда після 22 години тут було майже тихо. Безпілотні літальні апарати тричі помічено в районі все того ж Широкиного та Мангуша.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *