ОСТАННІ НОВИНИ

Визначився переможець чемпіонату «КОПА» з міні-футболу серед шкіл-інтернатів

|

У Львові визначився переможець чемпіонату «КОПА» з міні-футболу серед шкіл-інтернатів сезону 2014 – 2015 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

В середу, 27 травня, о 14:30 год. на міні-футбольному полі СК «Олімпік», що на вул. Щирецькій, 36, відбудеться нагородження переможців та учасників чемпіонату «КОПА.

В першому чемпіонаті «КОПА» участь взяли 5 команд зі шкіл інтернатів: ФК «Мрія»  (НРЦ «Мрія»), ФК «Форвард» (Винниківська санаторна школа-інтернат), ФК «Авангард» (Журавнівська санаторна школа-інтернат), ФК «Леви» (Дитячий будинок «Добре серце») та ФК «Сила»  (Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №104). Перемогу ж у турнірі здобула ФК «Мрія» з навчально-реабілітаційного центру «Мрія».

«Тішимося, що нам вдалося організувати цей чемпіонат серед шкіл-інтернатів та зібрати навколо цієї ідеї багато небайдужих людей. Звичайно, не все вдалося із запланованого, але ми не зупиняємося і наступного року будемо організовувати вже 2-й чемпіонат. Закликаємо до участі інші школи інтернати а також небайдужих людей до підтримки нас у цій добрі справі, адже участь у таких спортивних змаганнях допомагає дітям в утвердженні та досягненні успіху», – розповів о. Роман Прокопець, голова центру опіки сиріт УГКЦ.

Під час церемонії нагородження переможців чемпіонату глядачі зможуть переглянути показовий футбольний матч між ФК «Мрія» та футбольною командою 2-го інтернату, а також для дітей з показовими виступами виступлять творчі колективи від ТВК «Південний». На завершення церемонії на дітей очікують спортивні вікторини та естафети. Призи, кубки та медалі для усіх учасників та переможців підготував партнер чемпіонату ФК «Шахтар».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *