ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи накопичують бронетехніку у двох районах Донецька - Тимчук

|

У двох кварталах Донецька зафіксовано скупчення техніки бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор «Інформаційного опору», Дмитро Тимчук, інформує кореспондент Львівського порталу.

«У Петровському та Кіровському районах м. Донецьк продовжує накопичуватися бронетехніка НВФ. Вона розосереджена на авторемонтних підприємствах міста і у логістичних терміналах, а також замаскована в безпосередній близькості від житлових кварталів. На сьогоднішній день, за оцінками групи ІС, тут знаходиться не менше 120 одиниць бронетехніки», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що чверть із зафіксованої техніки – танки, в основному Т-72М, Т-72БА, Т-72Б3, є і Т-64Б і Т-64БВ.

Крім того, за даними Тимчука у Яковлівці та Ясинуватій зафіксовано появу нових підрозділів незаконних збройних формувань – 10 танків, 15 одиниць автотранспорту та близько 250 бойовиків . А з Амвросіївки у бік Тельманового прослідував піхотний підрозділ терористів у кількості 40 осіб на трьох БТР-80 та трьома вантажівками.

“Триває перегрупування бронетехніки терористів з району Первомайськ – Стаханов на правий фланг ділянки в бік н. п. Донецьке – Жолобок. В даний район переміщені ще шість одиниць бронетехніки – два БМП-2, один БТР-80 і три танки Т-64Б”, – зазначив Тимчук.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *