ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура взялася за «голих» солдатів на Львівщині

|

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону здійснюється вивчення стану законності щодо можливого порушення прав військовослужбовців 184 навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на отримання належного речового забезпечення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Army boots

За даними відомства, 18 травня 2015 року близько 10.00 військовослужбовці 184 навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у кількості понад 200 осіб у цивільній формі одягу перекрили автомобільну дорогу на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки, який знаходиться у Ярворівському районі Львівщини. Вимагаючи форми військовослужбовці заблокували рух військової техніки та поставили ставили перед командуванням військової частини вимогу щодо отримання належного речового забезпечення.

З довідки військової частини про стан забезпечення формою одягу 5 хвилі військовозобов’язаних стало відомо, що в 184 центрі готується певна кількість сержантів і солдат, з яких військову форму одягу отримали не всі.

Основними причинами незабезпечення є відсутність військової форми одягу на базах та складах та проблеми постачання обмундирування з баз та складів за низьким діапазоном розмірів.

З метою належного забезпечення військовослужбовців речовим майном 13 квітня 2015 року та 18 травня 2015 року направлені заявки начальнику Центрального управління речового забезпечення Збройних Сил України та командиру відповідної військової частини.

За повідомленням командування частини, військовослужбовці у першу чергу будуть забезпечені черевиками хромовими з високим берцем та костюмами польовими нового зразка.

На даний час військова прокуратура Львівського гарнізону продовжує вивчати стан законності щодо можливого порушення прав військовослужбовців 184 навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на отримання належного речового забезпечення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *