ОСТАННІ НОВИНИ

Де сили АТО зазнали найбільших втрат (мапа)

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 12 – було поранено. Найбільші втрати сили АТО понесли у передмістях Первомайська. Про це заявив сьогодні речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

111На Маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення залишається с. Широкине. Противник веде вогонь по наших позиціях зі 120-мм мінометів, які бойовики ховають у Ленінському, Саханці та самому Широкиному.

2222На Донецькому напрямку тривають обстріли наших позицій в районі аеропорту та у західних передмістях Горлівки. Незважаючи на розширення ареалу ведення активних бойових дій та на неодноразові факти застосування важкого озброєння з боку противника, лінія фронту залишається стабільною, спроби ворога просунутися вперед безуспішні.

На Луганському напрямку активні бойові дії велися в районі м. Щастя та на східних та північних околицях окупованого Первомайська. Поблизу с. Сизе Станично-Луганського району бойовики обстріляли медичний автомобіль ЗСУ, а також здійснили обстріл наших позицій з танків та 120-мм мінометів. Обстріли бойовиків завдають значних руйнувань інфраструктурі краю, перш за все водо- та газопроводам.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 9 польотів БПЛА противника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *