ОСТАННІ НОВИНИ

Де на Львівщині досі не відновлено електропостачання

|

Працівники ПАТ «Львівобленерго» працюють над відновленням електропостачання. Станом на 16:00 год. 26 травня залишились знеструмленими внаслідок грозової негоди 10 населених пунктів повністю та 5 частково, 2 лінії електропередачі 6-10 кВ повністю та 5 частково в чотирьох районах Львівщини. Як повідомили у Відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», без світла частково залишаються жителі Бродівського Сокальського, Жовківського та Перемишлянського районів.

Бригади працівників ПАТ «Львівобленерго» надалі працюють над відновленням електропостачання мешканцям населених пунктів у вищеназваних районах.

Нагадуємо, станом на 08:00 год. 26 травня 2015 року внаслідок негоди було знеструмлено 57 населених пунктів повністю та 25 частково, 16 ліній електропередачі 6-10 кВ повністю та 11 частково.

Грозова діяльність «зачепила» населені пункти у восьми районах північної частини Львівщини: Бродівського, Радехівського, Сокальського, Кам’янка-Бузького, Жовківського, Яворівського, Золочівського та Перемишлянського районів.

Протягом дня на відновлення електропостачання працюють 32 бригади ПАТ «Львівобленерго» у складі 173 працівників; задіяно 38 одиниць техніки.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *