ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили найкращі дворові команди

|

_DSC6844

Фінальні ігри першої Львівської Ліги дворового футболу «Футбол у кожен двір» відбулися у суботу, 23 травня, на відкритому міні-футбольному полі спортивного комплексу «Олімпік», що на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Відтак було визначено найкращі дворові команди Львова у трьох вікових категоріях, передає кореспондент Львівського порталу.

Фінальні матчі Ліги співпали із відкриттям нового відкритого поля спорткомплексу «Олімпік», що на території торгового комплексу «Південний».

_DSC6933

Привітати футболістів та співорганізаторів Ліги завітали – президент Львівської обласної федерації футболу Ярослав Грисьо, в.о. начальника управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради Петро Гошовський, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області, начальник обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович. Після привітальних мотиваційних виступів розпочалася запекла боротьба за звання найкращої дворової команди Львова.

_DSC6663

Зокрема, у віковій категорії 12-14 років перемогу здобула команда «Новий Львів», друге і третє місце посіли відповідно – «Спортинг» та «ЛФК Львів 2».

_DSC6684

У віковій категорії 15-17 років перемогли команда «Спарта», друге місце посіла команда – «Lviv United», а третє – «Княжий Ринок».

У віковій категорії 18+ перемогла команда «Мафія», друге місце посіла команда «СЗШ№90», третє місце – команда «Freedom».

Організаторами Ліги дворового футболу є громадська організація «Твій вибір – життя» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради та торгового комплексу «Південний».

_DSC6456

За словами одного із організаторів змагань Ростика Бейщака, Ліга дворового футболу проходила у Львові вперше і згуртувала загалом 63 дворові команди, які упродовж трьох місяців боролися за першість. Натомість у Києві така футбольна Ліга стала традиційною і проходить уже 5 років поспіль.

«Наша головна мета – показати львівській молоді здорову альтернативу проведення дозвілля. Ми хочемо, аби молоді львів’яни проводили свій вільний час не за пивом чи іншими нехорошими речами, а займалися спортом в компанії однодумців», – наголосив Ростик Бейщак.

11219417_961114907272425_4858217658510376806_n

Водночас співорганізатор турніру Ігор Самотій наголосив, що перша Львівська Ліга дворового футболу зацікавила чималу кількість команд. «Це молоді люди, віком від 12 років, які згуртувалися довкола футболу. Приємно, що так багато львів’ян відгукнулись на наш заклик і Ліга справді була масштабним спортивним заходом для нашого міста», – зазначив Ігор Самотій.

11266696_709666905845371_3720345374661881316_n

Організатори першої Ліги дворового футболу висловлюють вдячність усім партнерам та спонсорам, які долучилися до організації, проведення турніру та нагородження переможців: ТВК «Південний», спорткомплекс «Олімпік», тренажерний зал «Олімп», аквапарк «Пляж», планета кіно «IMAX», «Кінопалац», розважальний центр «Булька», ГО «САМІ», ГО «Молодь за зміни» та Львівська Освітня Фундація.

Фото: ТВК «Південний»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *