ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірського наркобізнесмена покарали умовно

|

До чотирьох років позбавлення волі, щоправда з випробовувальним терміном, засуджено 26-річного  мешканця Самбора, за організацію та утримання місць для незаконного вживання, виробництва та виготовлення наркотичних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними правоохоронців, засуджений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння різних злочинів, у тому числі за кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

У серпні-вересні минулого року у місті Самборі, за місцем проживання, чоловік організував та утримував місце для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин. Одночасно у тому ж приміщенні ці речовини і виготовлялись. Працівники Самбірського міськвідділу міліції задокументували протиправні дії чоловіка і притягнули його до кримінальної відповідальності.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років тюрми, щоправда з випробувальним терміном на два роки та шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *