ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі бойовики обстріляли коксохімічний завод

|

Ввечері та вночі з 23 на 24 травня бойовики в зоні АТО, використовуючи різні види озброєння, продовжували обстрілювати мирні населені пункти та нищити інфраструктуру Донбасу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

О 18.00 в районі Ленінського – Нелипівки наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальної групою. «Бій тривав півгодини. Злочинці, отримали гідну зустріч», – повідомили в штабі.

Пізніше бандити з гранатометів та зенітних установок стріляли по Золотому, Кіровому, Ленінському, Красному Пахару. А з 120 мм мінометів вели вогонь по Троїцькому.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування з артилерії, гранатометів, мінометів та великокаліберних кулеметів підступно увечері та вночі стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Жовтому.

На Донецькому бойовики вже традиційно для них вели вогонь по Пісках, Мар’їнці, Старогнатівці, Красногорівці. Декілька разів з 122 мм артилерії стріляли по коксохімічному заводі, що в Авдіївці, знову яскраво своїми справами доводячи те, як насправді дбають про інфраструктуру Донбасу.

Найспокійніше було на Маріупольському напрямку. Тут загарбники порушували тишу три рази зі стрілецької зброї та автоматичного гранатомета, обстрілявши Широкине.

Безпілотники противника було помічено у небі 14 разів, переважно на Луганському та Маріупольському напрямках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *