ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі у Львові затримали двох «ковбасників»

|

Працівники групи затримання Державної служби охорони Львівщини затримали «на гарячому» двох чоловіків, який проникли в магазин ковбас у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі УДСО при ГУМВС України у Львівській області.

Подія сталася сьогодні, 22 травня, вночі. О 03.02 на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» магазину, що продає м’ясні вироби по вулиці Гната Хоткевича.

Негайно, на місце спрацювання сигналізації було скеровано групу затримання ДСО. В ході блокування та обстеження магазину було виявлено зламану ролокасету та розбитий склопакет на вхідних дверях, через які намагалися втекти двоє невідомих.

Працівники міліції затримали зловмисників. Обидва – непрацюючі львів’яни, раніше судимі. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сихівського райвідділу міліції Львова. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Дане правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *