ОСТАННІ НОВИНИ

Три десятка клієнтів «Театру Пива «Правда» досі на лікарняних ліжках

|

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, станом на 6.00 год 22 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 30 осіб. Йде мова про тих людей, яких госпіталізували з попереднім діагнозом «харчове отруєння», в результаті вживання неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда», інформує Львівському порталу прес-служба ЛМР.

За інформацієюв управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, у період з 12 до 15 травня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню всього було госпіталізовано 58 осіб, з них 4 дитини до 18 років. Це трапилося в результаті вживання 10, 11, 12 травня неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» у Львові (площа Ринок, 32).

Станом на 6.00 год 22 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 30 осіб, з них 2 дитини, стан всіх госпіталізованих наближається до задовільного.

Потерпілим в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація контрольована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *